STELO ZASTUPA NEPREVAZIĐENU ITALIJANSKU ELEGANCIJU I KVALITET OBUĆE
25.08.2017. u 14:01 sati


MODA

STELO ZASTUPA NEPREVAZIĐENU ITALIJANSKU ELEGANCIJU I KVALITET OBUĆE


Italijanska elegancija i moda nikada nisu bili upitni i uvijek su izazivali poštovanje poznanika mode, ali i onih koji o njoj ne znaju mnogo...

Oni su, pored čuvene kuhinje i bogate historije Apeninskog poluotoka, ambasadori ove zemlje. Italijanska obuća i kožna galanterija su sinonim za eleganciju i kvalitet širom svijeta sa najboljim brendovima koje možete pronaći u tri elegantno uređena salona Stelo u Sarajevu.

Iskusni klijenti koji brižljivo biraju svoj izgled u Stelo salonima mogu pronaći odabrani model jednog od brendova koje Stelo nudi: Roberto Botticelli, Fabi, Valentino Orlandi, Sandro Vicari ili Alberto Gozzi. Radi se o renomiranim imenima mode koji su kreirani kako bi privukli pažnju svojom kvalitetom i vještinom izrade. Modeli pripadaju svijetu visoke mode koji odražavaju inovaciju i emociju unešenu u samu proizvodnju, pri tome pazeći da stil i elegancija ostanu netaknuti.

Stelo saloni , koji se u Sarajevu nalaze u BBI-ju i na Baščaršiji, omogućavaju najzahtjevnijim klijentima izbor posljednjih italijanskih modela koji dolaze iz ruku neprevaziđenih italijanskih majstora.

 
Povezani tekstovi