U prepunom kinu Meeting point održana premijera dugo očekivanog filma LJEPOTICA I ZVIJER
15.03.2017. u 10:09 sati


Film

U prepunom kinu Meeting point održana premijera dugo očekivanog filma LJEPOTICA I ZVIJER


Premijera dugo očekivane igrane adaptacije čuvenog diznijevog klasika Ljepotica i Zvijer održana je sinoć u svečanoj atmosferi kina Meeting point. Zbog velikog interesovanja publike za ovaj film, sva mjesta u kinu su bila popunjena već petnaestak minuta prije projekcije filma, uključujući i pomoćna sjedala kao i stepenice...
Svi gosti koji su imali pozivnicu na ovaj događaj  mogli suuživatiu foajeu uz piće dobrodošlice te isprobati proizvode nove makeup linijedeBBY. Pripadnice ljepšeg spola su imale priliku sjesti na šminkersku stolicu, popraviti make up i dobiti simboličan poklon.

Pored velikog broja gostiju, među kojima je bilo i poznatih ličnosti, premijeru je uljepšao i plesni par koji je, uz muziku iz filma, izveo simboličnu plesnu koreografiju sa kojom je i zvanično započela fimska premijera.

Neke od poznatih ličnosti koji su uživali u snioćnjoj premijeri su: Danis Tanović sa porodicom, Almir i Seka Kurt, Fuad Baković Deen, Aida Čorbadžić, Ina Arnautalić, Hatidža Nuhić  i drugi.

U redovnu kino distribuciju film kreće od 16. marta širom BiH. 

Uloge: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Audra McDonald, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson

Redatelj: Bill Condon

Muzika: Alan Menken

Žanr: Mjuzikl

Početak prikazivanja: 16.03.2017.

 
Povezani tekstovi