POZNATE DAME NA JEDNOM MJESTU
27.02.2017. u 14:06 sati


NIKE EKIPA

POZNATE DAME NA JEDNOM MJESTU


Hladno i sniježno vrijeme nije spriječilo poznate sarajevske djevojke da se okupe i sjajno zabave na snimanju najnovije Nike Black & White kolekcije...

Ove devojke uspjele su da uprkos raznim izazovima i preprekama, a ogromnim trudom i zalaganjem, ostvare zavidne, priznate karijere, koje ih danas karakterišu kao simbole modernih, nezavisnih i snažnih žena.

Nova Nike kolekcija "Black and White" promoviše različitost. Kolekcija kombinuje najnovije trening, running i sportswear modele u crno bijeloj boji, namijenjene djevojkama različite građe i uzrasta. Nike kao brend uvijek slavi individualnost, hrabrost i odvažnost.Motiviše nas da radimo više, duže i posvećenije, a sve u cilju prevazilaženja sopstvenih barijera i osvajanja novih rekorda. Kako u sportu tako i u svakodnevnom životu.

 

Sportistkinja, reprezentativka košarkaškog tima BiH, Anđela Delić, voditeljka TV Hayat, Šejla Cocalić i poznata glumica sarajevskog glumišta Mona Muratović su postale dio najnovije Nike kampanje, posvećene osnaživanju žena kroz treninge i fizičku aktivnost.

Uskladile su svoje mnogobrojne obaveze; naporne treninge i pripreme za takmičenja, uloge u pozorišnim predstavama, pripreme za tv emisije i ponosno stale pred objektive profesionalnih fotografa kao zaštitna lica kampanje.

Snimanje je održano u Sarajevu, a predstavljanje nove Nike Black & White kampanje kao i druženje sa zaštitnim licima kampanje Šejlom Cocalić, Monom Muratović i Anđelom Delić će biti 25.2. u periodu od 12h do 15h u Sarajevo City Centru u Sarajevu.

 
Povezani tekstovi