POZNATE DAME NA JEDNOM MJESTU
27.02.2017. u 14:06 sati


NIKE EKIPA

POZNATE DAME NA JEDNOM MJESTU


Hladno i sniježno vrijeme nije spriječilo poznate sarajevske djevojke da se okupe i sjajno zabave na snimanju najnovije Nike Black & White kolekcije...

Ove devojke uspjele su da uprkos raznim izazovima i preprekama, a ogromnim trudom i zalaganjem, ostvare zavidne, priznate karijere, koje ih danas karakterišu kao simbole modernih, nezavisnih i snažnih žena.

Nova Nike kolekcija "Black and White" promoviše različitost. Kolekcija kombinuje najnovije trening, running i sportswear modele u crno bijeloj boji, namijenjene djevojkama različite građe i uzrasta. Nike kao brend uvijek slavi individualnost, hrabrost i odvažnost.Motiviše nas da radimo više, duže i posvećenije, a sve u cilju prevazilaženja sopstvenih barijera i osvajanja novih rekorda. Kako u sportu tako i u svakodnevnom životu.

 

Sportistkinja, reprezentativka košarkaškog tima BiH, Anđela Delić, voditeljka TV Hayat, Šejla Cocalić i poznata glumica sarajevskog glumišta Mona Muratović su postale dio najnovije Nike kampanje, posvećene osnaživanju žena kroz treninge i fizičku aktivnost.

Uskladile su svoje mnogobrojne obaveze; naporne treninge i pripreme za takmičenja, uloge u pozorišnim predstavama, pripreme za tv emisije i ponosno stale pred objektive profesionalnih fotografa kao zaštitna lica kampanje.

Snimanje je održano u Sarajevu, a predstavljanje nove Nike Black & White kampanje kao i druženje sa zaštitnim licima kampanje Šejlom Cocalić, Monom Muratović i Anđelom Delić će biti 25.2. u periodu od 12h do 15h u Sarajevo City Centru u Sarajevu.

 
Povezani tekstovi
Najnovije iz kategorije
Dvije nagrade za  Novo doba  Završen 20. Teatar festu "Petar Kočić"
Dvije nagrade za Novo doba
Osmijeh za najbolje Festival komedije “Osmijeh Sarajeva“
Osmijeh za najbolje