MI dijelimo ljubav i volimo srcem
07.02.2017. u 13:53 sati


Dan zaljubljenih u dm-u

MI dijelimo ljubav i volimo srcem


Februar je mjesec ljubavi. Ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu, vjerujemo da ćete posjetom dm prodavnici pronaći ideju za savršeno iznenađenje...

Sarajevo, 3.2.2017. – Iako nam se čini da je danas jednostavno uputiti lijepe želje i iskazati ljubav uz pomoć pametne tehnologije, kada želimo nešto personalizovano poslati zapitamo se – šta sad? Čini nam se da su neki stari, romantični načini iskazivanja ljubavi iščeznuli. Pisma odavno već ne pišemo, tek tu i tamo s odmora iz daleke zemlje pošaljemo razglednicu. No, i to vrlo rijetko. Fotografije prelijepih destinacija s prijateljima radije podijelimo putem Facebooka, Instagrama ili drugih društvenih platformi.

Ipak, vjerujemo da bi mnoge obradovala čestitka pristigla na adresu pisana vlastitom rukom, malo srce u dnu kod potpisa... Dan zaljubljenih idealna je prilika da probudimo romantičara u nama. Od 1.2. do 8.2. u svim dm prodavnicama besplatno preuzmite posebno izrađene čestitke. U dm prodavnici ili kod kuće, napišite poruku voljenoj osobi, adresirajte je i najkasnije do 8.2. ubacite čestitku u predviđenu kutiju u dm prodavnicama. dm će se potruditi da Vaša čestitka do Dana zaljubljenih stigne na željenu adresu.

Pripreme za Dan zaljubljenih u dm-u su i u znaku nagrađivanja. Ukoliko sa svojom boljom polovicom naiđete na dm klupu za zaljubljene, zajedno se uslikajte, fotografiju postavite na dm facebook stranicu ili Instagram profil uz #MIdijelimoljubav i na taj način sudjelujte u nagrađivanju. Pet sretnih parova na Facebooku te pet sretnih parova na Instagramu, osvojit će zajedničku kupovinu u vrijednosti od 50 KM u dm prodavnicama.

Nakon završetka aktivnosti dm klupe bit će poklonjene OŠ Brčanska Malta u Tuzli. Postavljanje klupa u dvorište bio je projekt koji je ova škola prijavila na inicijativu dm {ZAJEDNO} za bolje sutra. Tako će ovaj projekt biti dodatno podržan uz deset prvobitno odabranih.

Iznenađenjima ovdje nije kraj, od 8.2. do 14.2. pronađite i posebnu ponudu parfema sniženih do 35%, kao i brojna sniženja make up proizvoda od 10.2 do 14.2. Ove godine ne štedite na romantici i učinite Dan zaljubljenih posebnim za vaše voljene! Više informacija potražite na www.dm-drogeriemarkt.ba.


Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 540 zaposlenika i 64 prodavnicom u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2014/15. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

 

Povezani tekstovi