Beskonačne mogućnosti uz NIKE
22.08.2016. u 10:42 sati


UNLIMITED YOU

Beskonačne mogućnosti uz NIKE


Nike Shop u Sarajevu nam i ove sezone donosi jedinstvene modele na tržištu, koji ispunjavaju zahtjeve naših kupaca. Vrhunac tehnologije kod izrade novih modela namijenjenih trkačima nam stiže u novoj UNLIMITED YOU kolekciji. Kolekciju čine dobro poznati i provjereni modeli kao što su Lunarepic Low Flyknit ULTD i Free RN Flyknit u novom ruhu, sa unaprijeđenom tehnologijom izrade specifičnih karakteristika...

UNLIMITED YOU kolekcija novih modela akcenat stavlja na beskonačne, neograničene mogućnosti i šanse koje su pred nama. Sa svojom specifičnom tehnologijom izrade, karakterističnim dizajnom, novom kombinacijom boja koja omogućava maksimalne performanse, prepreke u postizanju ciljeva ne postoje.

Po definiciji, UNLIMITED bi značilo bez granica, neodređeno, neshvatljivo, beskrajno. Nike je UNLIMITED kolekciji dao beskrajne mogućnosti kada je u pitanju dizajn, kada su u pitanju sportisti i njihovi lični ili svjetski rekordi. Filozofija UNLIMITED YOU kampanje je da sebe nikad ne definišemo po onome što je bilo prije, ne postoji "srećno do kraja života" i nema "suviše daleko." Postoji samo "Šta je sljedeće?"


Pogled na UNLIMITED YOU modele pruža neograničenu inspiraciju koja vas nesumnjivo vodi ka putu uspjeha i ostvarivanja ciljeva. Sportisti Aaron Gordon, English Gardner, Giancarlo Stanton, Kevin Durant, Mo Farah, Neymar Jr., Nyjah Huston, Serena Williams, Su BingTian i Zach LaVine su uspjeli, zašto ne biste i Vi?!

UNLIMITED YOU“ modeli su samo dio globalne Nike-ove kampanje „UNLIMITED“ koja uključuje “Unlimited You,” “Unlimited Future” i “Unlimited Courage” pojedinačne kampanje čiji je cilj rušenje ograničenja, granica koje nas sputavaju i iskorištavanje neograničenog potencijala koji se i ovog ljeta nalazi u svakom od nas.

Pomjeranjem granica otvaraju se nove mogućnosti i rađaju se novi pobjednici.

Iskoristite svoj potencijal ovog ljeta u novim modelima iz UNLIMITED YOU kolekcije.

Posjeti nas u Sarajevu, u Nike šopu, otkrij svoje beskonačne mogućnosti i pomjeri granice!  
Povezani tekstovi