Voda s porukom nastavlja s donacijskim programom
07.07.2016. u 11:10 sati


Jana

Voda s porukom nastavlja s donacijskim programom


Donacijski program Jane „Vode s porukom“ nastavlja se i u 2016. godine putem web stranice www.vodasporukom.com. Već treću godinu za redom Jana pomaže udruženjima humanitarnog karaktera sa donacijama u vidu brojnih potrebnih sredstava...

Kao i protekle dvije godine i ovogodišnjim donacijskim programom Jana „Voda s porukom“ djeluje uz poznatu krilaticu 'Dobro se dobrim vraća'. Uz novu ediciju Jana Samo ljubav i vjeru da ljubav pokreće svijet, ovogodišnji donacijski program inspiriran je ljubavlju, jer osim što mijenja svijet, ljubav donosi i pozitivne promjene u život.

U prošlim je godinama Jana nastojala podržati projekte koji su imali za cilj pomoći onima kojima je to najpotrebnije.  Jana se u 2016. posvetila podršci pravima i potrebama osoba i djece na margini društva, djeci i osobama sa posebnim potrebama, te  volontiranju građana.

Prva ovogodišnja akcija započinje prikupljanjem Jana kapljica za humanitarnu ambulantu „Sveti apostol i evanđelist Luka“ koja besplatno pruža zdravstvene usluge prvenstveno socijalno ugroženim osobama, ali i svima drugim koji su pokucali na njihova vrata.

Samo ljubav kao najveća pokretačka sila ujedno je i najčvršći temelj donacijskog programa Jana „Voda s porukom“. Zato i vi darujte, pokažite i ove godine koliko je veliko ljudsko srce. Kao i do sada o samoj realizaciji pojedinog projekta i ove godine odlučuju građani, odnosno svi oni koji na web stranici www.vodasporukom.com daruju svoje kapljice projektu koji im se sviđa. Uključite se i vi u Jana „Voda s porukom“ donacijsku akciju te svojim dolaskom, dijeljenjem poruka ljubavi i brojnim drugim aktivnostima prikupljajte kapljice kako bi izabrani projekti ostvarili pravo na donaciju u naravi.  

Povezani tekstovi