Sexy i zavodljiva baš svakog dana
26.11.2015. u 12:27 sati


Doručak u Sieni

Sexy i zavodljiva baš svakog dana


Sarajevo, 20. novembar – Dosljedni prazničnim edicijama i ovoga puta dizajnerski tim Alma Ras kompanije kreirao je limitirano izdanje eksluzivnog donjeg rublja...

Sarajevo, 20. novembar – Dosljedni prazničnim edicijama i ovoga puta dizajnerski tim Alma Ras kompanije kreirao je limitirano izdanje eksluzivnog donjeg rublja. U želji da se svaka žena osjeća lijepo, kreirali su rublje koje laska ženskoj figuri, savršeno prijanja tijelu i pruža osjećaj neopterećenosti. Očaravajuća linija rublja i spavaćeg programa osmišljena je za unutarnju kraljicu koja se skriva u svakoj ženi, koja želi da se osjeća zavodljivo i privlačno u svakom trenutku. Donje rublje nikad nije bilo podložno modnim trendovima, no neki se trendovi s vremenom sami nametnu. Ove sezone modni imperativ su sofisticirani glamur i pročišćena silueta, uz dodatke fine čipke i retro elemenata. Sve su ovo karakteristike linije Siena, koju je Alma Ras kompanija predstavila u Sarajevu, organizirajući modnu reviju uz doručak i ugodno druženje upriličeno u Cafe de Paris-u.


Osim noviteta, razlog više za posjetu Alma Ras butika jeste i predsezonsko sniženje. Kako biste spremni dočekali zimske dane, posjetite Alma Ras butike i ostvarite popust i do 30% na provjereno udobne modele spavaćeg programa i donjeg rublja. A ekskluzivnu liniju Siena u prazničnim danima koji predstoje, birajte kao poklon sebi ili drugima.

 

Povezani tekstovi