Koji psi se dobro slažu s mačkama?
26.05.2015. u 13:38 sati


Volimo životinje

Koji psi se dobro slažu s mačkama?


Mnogi od nas osim mačaka kao ljubimce drže i pse. Ako ste u toj kategoriji, onda sigurno najbolje znate kako se vaši ljubimci slažu, no ako niste, donosimo vam nekoliko pasmina koje će se sigurno odlično slagati s mačkom...

Stranica Mačkarica donosi popis deset pasmina pasa koje bi se, po svim karakteristikama, mogle odlično slagati s vašom mačkom.

Jazavčar

Jazavčari dolaze u nekoliko oblika tj. veličina, a ona najmanja savršeno odgovara mačkama. Naravno, dimenzije nisu preduvjet za slaganje mačke i psa, a karakteristike ove pasmine savršeno se uklapaju u suživot s mačkama. Jazavčari su idealni obiteljski psi i bez problema će se sprijateljiti s bilo kojom macom.

Njemački ovčar

Njemački ovčari spadaju među najinteligentnije pse, izuzetno su dragi i česti su obiteljski psi. Odlično se slažu sa svim ukućanima pa i mačkama.

Pudlica

Energične i razdragane pudlice uživat će u društvu mačaka, a koje će im između ostalog ponuditi i toliko potrebno razgibavanje tijekom dana.

 

Koker španijel


Koker španijeli su jako nježni i razigrani psi, često su jako fokusirani na svoje vlasnike, a bez problema će zavoljeti i bilo koju macu.

Škotski ovčar

Sjećate se Lassieja? Pa pokušajte je zamisliti kako napada mačku. Nema šanse.

Border koli/Granički koli

Prema nekim navodima upravo border koli jedna je od najpametnijih pasmina na svijetu. Obožava ljude, djecu pa i sve vaše mace.
(t-portal.hr)
Povezani tekstovi
Najnovije iz kategorije
Porodična sreća Lena I Goran Samardžić
Porodična sreća
Zašto psi jedu travu? Volimo životinje
Zašto psi jedu travu?
Imaju li mačke supermoći? Volimo životinje
Imaju li mačke supermoći?
Naš Todo je velika maza Mario Drmać i Alisa Čajić
Naš Todo je velika maza