James Bond 007 – prvi put u bočici!
06.11.2012. u 15:52 sati


Uz premijeru filma o agentu 007

James Bond 007 – prvi put u bočici!


Oživljavajući savršenu kombinaciju opasno muževnog i osvježavajuće sofisticiranog, parfem James Bond 007 pruža muškarcima ono čemu teže, a ženama ono što njihov muškarac mora biti

Na 50-tu godišnjicu najpoznatije filmske priče, slavni agent se vraća na filmsko platno u scenama koje objedinjavaju sve najbolje od Bonda – akcije, intrigantne negativce, prelijepe žene, adrenalinska priča, nezamjenjivi Aston Martin i naravno - sam Bond. Kako bi i drugi muškarci imali priliku da utonu u Bondov svijet, stvoren je parfem James Bond 007, koji u elegantnoj tamnoplavoj bočici po prvi put nudi savršenu ravnotežu i čini svakog muškarca apsolutno neodoljivim. Orbico kao ekskluzivni zastupnik parfema James Bond 007 za Bosnu i Hercegovinu u Multiplex Cinema City-u sinoć je u društvu novinara i saradnika svečano promovisao ovaj proizvod.

Oživljavajući savršenu kombinaciju opasno muževnog i osvježavajuće sofisticiranog, parfem James Bond 007 pruža muškarcima ono čemu teže, a ženama ono što njihov muškarac mora biti. Sam potpis James Bond utjelovljuje jedinstvenu dualnost Bondovog karaktera – neodoljivu kombinaciju muškosti i sofisticiranosti. “Drvenaste aromatične note poput cedrovine, mošusa i vetivera asociraju na Bondovu muževnost. Inspirisane njegovim britanskim korijenima, elegantna lavanda, svježi bergamot i sočna jabuka daju osvježavajući karakter “, kazala je brend menadžer Josipa Koroman-Lelas, opisujući sastojke koji su pažljivo odabrani u pripremi mirisa inspirisanog svijetom James Bonda.

Pri lansiranju parfema James Bond 007, značajna pažnja je posvećena i dizajnu bočice elegantne tamnoplave boje, s prepoznatljivom magnum strukturom, koja je krasila i sve Bondove ikonične automobile. Bočica nosi jedinstvenu twister pumpicu kao specijalni Bond dodatak.

Povezani tekstovi