Nedavno objavljeno

Žensko ponašanje koje odbija muškarce

Pričate samo o sebi? Odmah planirate zajedničku budućnost? Samo o izgledu razmišljate? Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja, onda se zasigurno ponašate tako da odbijate muškarce

Možda se već neko vrijeme pitate kako to da ste još uvijek sami i kako to da vam veze propadnu i prije nego što započnu. Možda griješite u tim prvim koracima, a da toga niste ni sami svjesni. Kako biste mogli riješiti problem, najprije ga trebate prepoznati, a za to je potrebna mala samoanaliza. Ovih nekoliko iritantnih navika možda će vam pomoći u tome. Ako se prepoznajete u nekoj od njih, vrijeme je za mijenjanje ponašanja.

Ne zatvarate usta

Neke žene kad su nervozne puno pričaju, a neke to čine uvijek. No, previše priče može odbiti muškarca od vas jer nikome se ne da slušati monologe. Bez obzira na to koliko zabavne i simpatične bile, previše priče polučit će neželjen učinak. On će pobjeći glavom bez obzira jer će se uplašiti da će mu dani izgledati tako – ispunjeni vašim monolozima.

Vaš novac je samo vaš

Da, na prvim spojevima muškarci vole častiti ženu koja im se sviđa i dopustite im to. Međutim, tu i tamo ponudite se i same da platite večeru ili barem piće poslije večere. Ako vam prijeđe u naviku da plaćanje uvijek očekujete od njega, on će pomisliti da ste škrti, a škrtost nije privlačna odlika. Uostalom, on ne želi biti vaš sponzor pa podijelite katkada svoje novce s njim. 

Ogledalo vam je najbolji prijatelj

Naravno da muškarci vole uz sebe imati lijepu i njegovanu ženu. No, žena koja je previše opterećena svojim izgledom može biti iznimno iritantna. Ako se gledate u svaki izlog kraj kojega prođete, ako neprestano popravljate šminku i kosu te ako stalno pričate o tretmanima ljepote koje morate napraviti, otjerat ćete ga od sebe. Steći će dojam da ste površna i naporna žena, a ako se uistinu tako i ponašate, onda vjerojatno i jeste. 

Prevelika otvorenost na samom početku

Komunikacija na samom početku veze je iznimno važna. Naravno da ga trebate pitati neke stvari jer ćete jedino tako doznati nešto o njemu, no jako pazite da ne prijeđete granice. Nemojte ga stalno ispitivati o bivšima i poštujte njegovu intimu. Kad bude spreman, sam će vam reći. Jednako tako, ne morate odmah na početku sve otkrivati o sebi – od bivših ljubavi i seksa do zdravstvenih tegoba. Budite umjereni. 

Odmah planirate zajedničku budućnost

Koliko god vam se on sviđao i koliko god mislile da se što prije morate udati, na samim počecima odnosa nipošto ne forsirajte priče o zajedničkoj budućnosti i potencijalnom vjenčanju. Ako to budete činile, on će pobjeći glavom bez obzira. Dajte vremena i sebi i njemu da se dobro upoznate, a ako budete kompatibilni, doći će na red i teme o zajedničkoj budućnosti.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img