Pretplati se

Moda

Moda
Pandora
Prosto je nevjerovatno kojom brzinom istanbulski brend Mlouye izbacuje nove modele torbi, od kojih se trenutno ističe Pandora, geometrijskog oblika, inspiriranog modernom i savremenom arhitektonskom estetikom Oscara Niemeyera.
Moda
Ljeto u jarkim bojama s potpisom Guessa
Guess je za ljeto pripremio sve što vam je potrebno za moderan izgled.
Moda
Dream
Daniel Lee, kreator brenda Bottega Veneta, ostao je dosljedan minimalističkom dizajnu.
Moda
Odjeća za plažu
Njujorška dizajnerica Danielle Guizio, koju vole Hailey Bieber i sestre Hadid, lansirala je novu liniju kupaćih kostima pod istoimenim nazivom brenda.
Moda
Odgovorna moda
Šik torbe Hollie, brenda Kayu, ručno izrađuju vješti majstori sa Filipina od lokalnog pruća.
Moda
Novi brend Marca Jacobsa
“Mi volimo sve!” kazao je Marc Jacobs tokom večeri u kojoj je predstavljen njegov novi brend, THE Marc Jacobs. Jacobsu nije strano da stvari zove pravim imenom, pa je tako i prethodnu sestrinsku liniju nazvao Marc by Marc Jacobs.
Moda vijesti
Pletene torbe hit i ove sezone
Pletene torbe od prirodnih materijala i nježnih neutralnih tonova pomodarke obožavaju već sezonama, a trend će se nositi i ovog ljeta.
Moda
Roma Amor
Fendi je poznat po svojoj braon estetici i “F” logu, ali ovog puta odlučili su se za nešto veselije, što se može vidjeti i po kapsulnoj kolekciji “Roma Amor”.
Moda
Benetton će do 2025. koristiti samo pamuk iz održivih izvora
Do 2025., pamuk koji koristi grupacija Benetton bit će 100% održiv: organski, recikliran ili porijeklom sa farmi Inicijative za bolji pamuk (Better Cotton Initiative – BCI).
Moda
Sretne životinje
Luksuzna kuća Van Cleef & Arpels oduvijek se dovodila u vezu sa florom i faunom s obzirom da je kreirala mnoštvo nakita sa navedenim motivima.
Novi broj
Gracija 382
29.11.2019.