Pretplati se

Gastro kutak

Kremasti kolači
Čokoladna crna torta bez brašna
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Kremasti kolači
Torta od malina i bijele čokolade
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Kremasti kolači
Sirova torta od šumskog voća
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Kremasti kolači
Kolač od sira i mandarina
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Kremasti kolači
Krem-kocke od borovnica
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Kremasti kolači
Savršena torta
Ako želite napraviti ukusan desert bez gubljenja mnogo vremena, onda su ovo pravi kolači za vas. Brzi, kremasti, ukusni, jednostavni i najvažnije – prekrasno izgledaju.
Sarajevo Food Dictionary
Knjiga Sarajevo Food Dictionary je prvi i jedini četverojezični kulinarski vodič na 80 strana kroz šaroliku i bogatu gastro ponudu Sarajeva.
Neizbježni rolati
Moka rolat
Rolat kao poslastica prisutan je u nacionalnoj kuhinji mnogih zemalja. Najpoznatije tijesto za rolat zove se patišpanj. Kreativni i maštoviti kulinari izmislili su različite recepte za razna tijesta i načine da naprave rolat. Također, u kulinarstvu su rašireni i slatki i slani rolati, a zajedničko i jednim i drugim je valjkasti oblik
Neizbježni rolati
Švicarski pepermint rolat sa čokoladom
Rolat kao poslastica prisutan je u nacionalnoj kuhinji mnogih zemalja. Najpoznatije tijesto za rolat zove se patišpanj. Kreativni i maštoviti kulinari izmislili su različite recepte za razna tijesta i načine da naprave rolat. Također, u kulinarstvu su rašireni i slatki i slani rolati, a zajedničko i jednim i drugim je valjkasti oblik
Neizbježni rolati
Rolat od bundeve
Rolat kao poslastica prisutan je u nacionalnoj kuhinji mnogih zemalja. Najpoznatije tijesto za rolat zove se patišpanj. Kreativni i maštoviti kulinari izmislili su različite recepte za razna tijesta i načine da naprave rolat. Također, u kulinarstvu su rašireni i slatki i slani rolati, a zajedničko i jednim i drugim je valjkasti oblik
Novi broj
GRACIJA #358/359
Sadržaj novog broja magazina Gracija